top of page

Donacija dela dohodnine

Naše društvo ima status društva v javnem interesu. Ker izvajamo kar nekaj brezplačnih programov, iščemo dodatne vire prihodkov.


Naši brezplačni programi vključujejo:

vadbo za začetnike,

treninge na Ljubljanskem gradu,

tekaške športne dneve za osnovnošolce,

zvočne treninge,

skupinsko prijavljanje na maratone,

filmčke iz maratonov in drugih dogodkov,

članke,

svetovanja in drugo.


Določene programe delno financira MOL ali Fundacija za šport, a društvu zelo prav pridejo tudi donacije iz dela dohodnine.


Zelo bomo hvaležni, če namenite del dohodnine našemu društvu. Da bomo še lažje med mladimi in odraslimi širili zavedanje in veščine potrebne za zdravo življenje.


Če ste v preteklosti namenili del dohodnine kakšnemu drugemu društvu, s tem ko pošljete nov obrazec samodejno prekličete prejšnjega.


Če želite, da donacijo še vedno prejema društvo, ki ste mu v preteklosti namenili del dohodnine, a bi želeli donirati tudi nam, lahko donacijo razdelite na več delov. Npr. 1 % dohodnine razdelite 0,5 % enemu društvu in 0,5 % drugemu društvu.


Če ste donacijo v preteklem letu ali že prej usmerili k našemu društvu, se vam zelo lepo zahvaljujemo in si seveda želimo, da tako tudi ostane. Ni vam pa treba pošiljati novega zahtevka.Zahtevek lahko oddate tudi elektronsko (link na elektronski zahtevek najdete na zgornji povezavi).


Tu je možnost preproste oddaje zahtevka preko spletne strani OKS-ZŠZ:

V okenčku DONACIJO 1% OD DOHODNINE ŽELIM NAMENITI*:

vpiši Urbani tekači in samodejno se ti bo prikazalo celotno naše ime z davčno številko.


Zahtevek lahko tudi natisnete, izpolnete in nam ga pošljete na naše društvo (ŠD Urbani tekači, Gornji trg 33, 1000 Ljubljana) ali pa prinesete do konca leta na trening ali pa tja, kjer se do konca leta prvič spet srečamo. Lahko ga pa direktno pošljete tudi na svoj davčni urad (tu so naslovi davčnih uradov).


Delno izpolnjen obrazec, ki ga natisnete, izpolnete in pošljete:

zahtevek za namenitev 1 dohodnine Urbani tekaci
.pdf
Download PDF • 310KB

Hvala!

Urban in Jasmina

177 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page