top of page

Asics Gel Trabuco 11

To je vsestranski trail tekaški copat, s katerim bomo z veseljem stopali po manj urejenih stezicah in brezpotjih.



Odlikuje ga izrazito blaženje tako v prednjem, kot v zadnjem predelu stopala, saj ima glede na predhodnika za 2 mm debelejši podplat. Tehnologija FFBlast pene v podplatu nudi mehkobo, lahkotnost in odzivnost.



S pomočjo skalne zaščitne plošče (rock protection plate) bodo naša stopala dodatno zaščitena pred ostrimi robovi skal ali drugimi ostrimi predmeti, na katere pri teku po skalnatem terenu občasno stopimo.


Spodnja plast podplata je premišljeno opremljena s čepki proti zdrsavanju s prenovljeno ASICSGRIP tehnologijo. Med njimi je več prostora, da se zmanjša nabiranje blata ali zatikanje kamenčkov.












Sprednji vrhnji del ima dodatno zaščitno plast, ki pa ni pretirano trda. Povsem dovolj nas zaščiti pred nepredvidenimi srečanji z vejami in koreninami. Zaradi te plasti so dodatno zaščiteni naši prsti, hkrati pa je povečana trpežnost obutve.




Asics Gel Trabuco 11 je hribovski tekaški copat, ki ima v primerjavi s cestnimi brati večjo čvrstost tako podplata, kot vrhnjega dela. Midva jih z veseljem obujeva, ko se podava na gozdne hribovske poti, kjer se v njih počutiva zaščitena in varna.



Obuti v izbrano obutev si toliko lažje in lepše privoščimo razigrane stezice in se igrajmo z njimi.

Foto: Erik Žunec

272 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page